fredag 5 februari 2016

Dag 1







 Förutom att en av tre väskor inte kom med oss till Melbourne gick resan över förväntan bra. Den som kom på att det gick att installera tv-skärmar i en flygplansstol är ett geni, inget annat går att häva. "Titta på en film till, du får titta på hur många filmer som helst"

Vi var framme vid hotellet vid halv 12 ungefär. Efter att ha matat barnen med en kopp varm choklad och två kakor var däckade de och sov till klockan åtta då vi fick skaka liv i dem. Henry åt världens dyrast rostade macka, 10 AUD för en macka med Vegemite, medan vi andra faktiskt fick lite mer valuta för vår kontinentala frukost (läs rostad smörgås, flingor med mjölk och äckligt kaffe. Och just det, fantastiskt god melon).

Fick vårt vrålåk och kom iväg för att köpa lite kläder till barnen, lite för varmt att ha mysbyxor och långarmad tröja på sig. Japp, det var deras väska som stannade kvar i Amsterdam. Sedan ett snabbstopp i Yarra Glen för att visa barnen deras farfars gravplats. Snabblunch i bilen och sedan non-stop körning (maken blev uppläxad av en vägskylt."Back off! The speed on this road is 100 km/h. Slow down!) till Bairnsdale där barnen äntligen fick träffa sin Grandma och Uncle Stevie. Lycka.

Nu, övernattning i en liten stuga några hundra meter från havet.

Tillhörande utedass är spindelkollat.



Kastrup

Hong Kong
Melbourne
Äckelmat

 
Vårt hem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar