onsdag 3 februari 2016

CPH - AMS - HKG

Det där med att bo på hotell i närheten av flygplatsen var ett genialt drag! Frukost i lugn och ro och sedan taxi till rätt terminal. Ingen stress och inget kånkande. Makens dubbla medborgarskap ställde till det lite i Köpenhamn men efter ett telefonsamtal löstes det.

Ett glas bubbel (i plastölglas) och sedan ombordstigning till Amsterdam. En timma drygt till Schiphol och sedan ungefär en timma till mastodontflighten; 11,5 timmar mellan Amsterdam och Hong Kong.

Att resa med barn är rätt göttigt, boarding före business class folket, snabbkö genom transitsäkerhetskontrollen, många leenden från främlingar.

Vår plan att Henry skulle kunna låna hörlurarna från business class sket sig på en teknikalitet; uttagen i ekonomiklass var inte samma som på de liiiite bättre platserna. Han fick hålla tillgodo med hörlurar som vi försökte placera i närheten av mikrofonen på hörapparat och CI. Funkade så där, dags att shoppa bättre lurar till honom.

Efter drygt 11 timmar, en lunch och en frukost, ett antal toalettbesök och ett oändligt antal "Mamma!" är vi nu i Hong Kong och väntar på nästa flyg. Inte det minsta trötta...

----------------------
KLM - kaka och kaffe
Cathay Pacific Airlines - frukost, lunch och en drös uppackade filmer.

2 kommentarer:

  1. Vi fick en sladd på CI teamet igår som man kan koppla mellan CI och paddan samt även till flygplan trodde Katarina. Har ni inte en sån?

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera